Arama
Arama Sonuçları
81 ilde “Aile Çalıştayı” düzenleniyor
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve sosyal refahının artırılması yönünde 81 İl Müdürlüğünün koordinasyonunda “Aile Çalıştayı” düzenliyor.
‘Eğitim-öğretimde iyi bir noktaya geldik’
Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından, 2022 yılında yapılan faaliyetler hakkında bilgilendirme amacıyla Şehit Şerife Bacı Doğa Kültür Köyü'nde basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Cengiz Bahçacıoğlu; "Zor bir coğrafyada yaşıyoruz ama bütün bu zorluklara rağmen eğitim-öğretim anlamında iyi bir noktaya geldik. LGS'de, Türkiye ortalamasının üzerine çıktık. Bu da şu anlama geliyor, kendi rekorumuzu da kırmış olduk. Resmi rakamları verdikten sonra da artık biz şu sırada mıyız, bu sırada mıyız demenin anlamı yok. Böyle bir başarı elde ettik" ifadelerine yer verdi.
KASMİB’in 2023 bütçesi 6,5 milyon TL
Kastamonu Valiliği Mahalli İdareler Birliği Başkanlığı (KASMİB) Kasım Ayı Olağan Toplantısı, İl Genel Meclisi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. KASMİB Kasım Ayı Olağan toplantısında 20223 yılı çalışma programı, sözleşmeli personel çalıştırılması, 2023 yılı malı yılı bütçesi, 2022 yılı ek bütçe görüşmesi yapıldı. 2022 yılı ek bütçesi 3 Milyon 200 bin lira, 2023 yılı gelir tahmini bütçesi de 6 Milyon 500 bin lira olarak kabul edildi. Toplantı’da Birlik Başkanı Vali Avni Çakır ve KASMİB Müdürü Adnan Tot konuşma yaptı. Ardından da toplantı basına kapalı olarak devam etti. Gündem maddeleri tek tek görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.
“Hızımız son sürat”
T.C. İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen “Muhtarlar Gelişiyor, Kastamonu Değişiyor” projesi açılış programı Mimar Vedat Tek Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.
Atıksu Arıtma Tesisi’ne ziyaret
Kastamonu’nun dev yatırımı olan Atıksu Arıtma Tesisi’ni dün Kastamonu Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Öğretim üyeleri, öğrenciler ve DSİ 23. Bölge Müdürlüğü yetkilileri ziyaret etti.
Bölge halkına Atıksu Arıtma Tesisi bilgilendirmesi
Dev proje olarak adlandırılan ve üreticilere temiz su imkanı sağlayan Atıksu Arıtma Tesisi dün Kastamonu Belediyesi yetkilileri, müşavir firma uzmanları ve müteahhit firma uzmanları tarafından bölge halkına anlatıldı.
Başkan Vidinlioğlu'ndan 32 aylık hizmet dökümü
Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu, göreve geldiği 31 Mart 2019 tarihinden itibaren 32 aylık süreçte yapılan proje ve çalışmaları anlattı.
KASMİB’in 2022 yılı bütçesi 6 milyon 300 bin lira
Kastamonu Mahalli İdareler Birliği (KASMİB) Kasım ayı Meclis Toplantısı İl Genel Meclisi Salonunda gerçekleştirildi. Vali Avni Çakır, toplantıda yaptığı konuşmada KASMİB'in faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptı.
KASMİB projesinde heyecanlandıran gelişme!
Kastamonu Mahalli İdareler Birliği (KASMİB) Entegre Katı Atık Yönetimi Projesinde yapım işlerinin fiziki gerçekleşmesi tamamlandı